Kesäksi harjoitteluun!

04.04.2017
Kuva: Sara Malve

Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalueella toimiva Resurssitehokas liiketoiminta -tutkimusryhmä hakee kesäksi 2–3 harjoittelijaa mukaan Kiertotalouden oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan Sepänkadulle. Oppimisympäristö yhdistää luontevasti kiertotalouteen ja resurssitehokkuuteen liittyvän opetuksen Turun AMK:ssa sekä näkyy ulkoisille sidosryhmille opiskelija–yritys-yhteistyön ja projektien kautta.

Työtehtävät:

  • Oppimisympäristön alla toteutettavien yritys–opiskelija-projekteissa mukana oleminen
  • Kokouksien käytännön järjestelyt, sihteerin tehtävät
  • Seminaarien ja tapahtumien järjestäminen
  • Viestinnälliset tehtävät, nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.

Työ sopii monien eri koulutusalojen opiskelijoille. Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Sinulle on ehkä jo jonkin verran kertynyt osaamista yritysprojekteista, esimerkiksi pajojen tai opinnoissa tehtyjen toimeksiantojen kautta.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin ja monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa sekä mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin ja kerryttämään osaamista.

Harjoittelu sijoittuu kesälle 2017. Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa.

Harjoittelu on palkaton, mutta myöhemmässä vaiheessa voit mahdollisesti työllistyä hankkeisiin opiskelija-assistentiksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: piia.nurmi@turkuamk.fi.

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi

Resurssitehokas liiketoiminta -tutkimusryhmän vetäjä

040 355 0931/ piia.nurmi@turkuamk.fi