Harjoittelijaksi kiertotalouden oppimisympäristöön!

04.07.2017
Kuva: Joonas Salo

Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalueella toimiva Resurssitehokas liiketoiminta -tutkimusryhmä hakee harjoittelijoita mukaan kiertotalouden oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan Sepänkadulle. Oppimisympäristö yhdistää luontevasti kiertotalouteen ja resurssitehokkuuteen liittyvän opetuksen Turun AMK:ssa sekä näkyy ulkoisille sidosryhmille opiskelija–yritys-yhteistyön ja projektien kautta.

Työtehtävät:

  • Oppimisympäristön alla toteutettavien yritys–opiskelija-projekteissa mukana oleminen
  • Seminaarien ja tapahtumien järjestäminen
  • Viestinnälliset tehtävät, nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media jne.
  • Toiminnan kehittäminen

Työ sopii monien eri koulutusalojen opiskelijoille (esim. energia- ja ympäristötekniikka, tuotantotalous, logistiika, myynti, muotoilu, journalismi, ict, media, mainonnan suunnittelu jne jne). Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Sinulle on ehkä jo jonkin verran kertynyt osaamista yritysprojekteista, esimerkiksi pajojen tai opinnoissa tehtyjen toimeksiantojen kautta.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin ja monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa sekä mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin ja kerryttämään osaamista. Haemme eri alojen opiskelijoita mukaan ja kohdennamme tehtäviä kunkin kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Voit aloittaa harjoittelun heti tai sovittuna myöhempänä aikana. Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimusten mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa.

Harjoittelu on palkaton, mutta myöhemmässä vaiheessa on mahdollista työllistyä hankkeisiin palkalliseksi opiskelija-assistentiksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: piia.nurmi@turkuamk.fi.

Lisätietoja antaa:
Piia Nurmi
Resurssitehokas liiketoiminta -tutkimusryhmän vetäjä
040 355 0931/ piia.nurmi@turkuamk.fi