Haemme konferenssiin vapaahtoisia

30.08.2018

Haemme konferenssiin vapaahtoisia: International Conference of the European Society for Ecological Economics järjestetään Turussa 18-21.6.2019. Haemme vapaaehtoisia mukaan tapahtumaan.

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä, kuten vieraiden opastamista sekä avustamista konferenssijärjestelyissä (ml. järjestelyt, vieraiden vastaaotto, viestinnässä ja tilaisuuden striimauksessa avustaminen). Englannin kieli on välttämätön ja muullekin kielitaidolle löytyy käyttöä. Pääset samalla itsekin mukaan kiinnostavaan ekologisen taloustieteen konferenssiin, laajennat verkostoasi sekä saat hyvää kokemusta käytännön järjestelyistä. Tämän vuoden teemana konferenssissa on co-creation ja mukaan tulee paljon myös yrityksiä. Turku AMK on mukana järjestelytoimikunnassa.

Työ on palkatonta, mutta pääset mukaan ilmaiseksi ja voit myös keskustella koulutusalasi kanssa, jos teet työn projektiopintoina tai harjoitteluna. Työ sopii todella monen eri ajan opiskelijoille. Tämä vapaaehtoishaku on Turku AMK sivuilla, mutta vapaaehtoiseksi voi hakeutua myös muiden yliopistojen tai korkeakoulujen opiskelijoita. Työ alkaa muutamalla tapaamisella keväällä 2019, tiivistyen kesäkuussa 2019 ja erityisesti konferenssiaikana 18-21.6.2019. Mukaan haetaan noin 20-30 opiskelijaa ja osa voi tehdän pidemmän rupeaman ja osa voi olla mukana esim. pelkästään konferenssin aikana.

Lisätietoja piia.nurmi@turkuamk.fi tai p. 0403550931

Ilmoittautumiset tänne