Harjoittelijaksi Resurssitehokas liiketoiminta tutkimusryhmään

04.06.2018

Tekniikka ja liiketalous -sektorilla toimiva Resurssitehokas liiketoiminta tutkimusryhmä hakee taas 2–5 harjoittelijaa mukaan Kiertotalous 2.0 -oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan Sepänkadulle Turkuun. Oppimisympäristö yhdistää luontevasti kiertotalouteen ja resurssitehokkuuteen liittyvän opetuksen Turun AMK:ssa sekä näkyy ulkoisille sidosryhmille opiskelija-yritys -yhteistyön ja -projektien kautta.

Työtehtävät:

• Oppimisympäristön alla toteutettavien yritys-opiskelija-projekteissa mukana oleminen, joissa mm. selvitysten ja raporttien tekoa, yritystapaamisia, hands on duunia mm. lajittelemassa, ideointisessioita jne.
• Kokouksien käytännön järjestelyt, muistiot tms.
• Seminaarien ja tapahtumien järjestäminen
• Viestinnälliset tehtävät, nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.

Työtehtävät sovitaan tarkemmin kunkin harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sekä hankkeiden tarpeiden mukaan.

Työ sopii monien eri koulutusalojen opiskelijoille (kuten  liiketalouden ja tekniikan alat, kultuuriala sekä sosiaaliala; lisäksi meillä on usein ollut harkkareita myös muista korkeakouluista ja yliopistoista). Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Sinulle on ehkä jo jonkin verran kertynyt osaamista yritysprojekteista, esim. pajojen tai opinnoissa tehtyjen toimeksiantojen kautta tai ainakin olet innostunut oppimaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin, monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa, mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin sekä kerryttämään osaamista.

Harjoittelu voi sijoittua esim. syksylle 2018. Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa.

Harjoittelu on palkaton, mutta myöhemmässä vaiheessa voit mahdollisesti työllistyä hankkeisiin opiskelija-assistentiksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän meille mahdollisimman pian vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen: piia.nurmi@turkuamk.fi.

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi
Resurssitehokas liiketoiminta tutkimusryhmän vetäjä, lehtori
p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi