Vierailukeskus Kahmarin avoimet ovet

Kuormakatu 17 25.10.2017 15:00

Tervetuloa Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n uuteen kiertotalouden vierailukeskukseen Kahmariin! Keskus on avoin kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille keskiviikkona 25.10.2017 klo 15.00 alkaen. Vierailukeskus sijaitsee Turun Orikedolla osoitteessa Kuormakatu 17.

Vierailukeskus Kahmarin avoimien ovien päivänä on luvassa oivalluksia ja elämyksiä näyttelyn oppaiden johdolla. Näyttelyssä voi tutustua Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n (LSJH) tekemään ympäristökasvatustyöhön, Turun ammattikorkeakoulun projektitoimintaan sekä Topinpuiston kiertotalousverkoston yrityksiin ja ihmisiin.

Vierailukeskus näyttely- ja työtiloineen on suunniteltu kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Suunnittelutyötä on tehty yhteistyössä LSJH:n, Topinpuiston kiertotalousverkoston ja Turun ammattikorkeakoulun kesken.

Tervetuloa tutustumaan Vierailukeskus Kahmariin!

Karttalinkki

www.lsjh.fi
www.topinpuisto.fi


Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n neuvonta tavoittaa kasvokkain yli 15 000 henkeä vuodessa. Uusi vierailukeskus tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet toteuttaa tuloksellista ja innostavaa kestävän kehityksen kasvatusta. Neuvonnalla ja ympäristökasvatuksella on tulevaisuuden kiertotaloudessa yhä tärkeämpi rooli.

Vierailukeskuksessa kiertotalous herää eloon. Keskus toimii näyttelytilana, oppimisympäristönä ja yhteistyöverkostojen rakentajana. Vierailukeskus tarjoaa tietoa, oivalluksia, kontakteja ja uusia ideoita yrityksille, jotka haluavat kehittää kiertotalouteen pohjautuvaa liiketoimintaa. Topinpuiston yrityksille vierailukeskus on näyteikkuna, jossa tuodaan esille seudun kiertotaloustoimijoiden palvelut ja osaaminen.

Vierailukeskusta kehitetään yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun ja Topinpuiston kiertotalousverkoston kanssa sekä 6Aika: Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hankkeen tuella.