Innovaatioleirit

Turun ammattikorkeakoulu on järjestänyt erilaisia innovaatioleirejä, jossa opiskelijat ovat päässeet ideoimaan ratkaisuja oikeiden toimeksiantajien oikeisiin haasteisiin. Tähän mennessä on järjestetty InnoCamp-innovaatioleiri sekä useita Challenge Turku goes Green 24h mittaisia innovaatioleirejä. Lisäksi Turun AMK on ollut mukana mm. Satakunnan AMKn IdeaDrill -innovaatioleirin järjestelyissä.

InnoCamp innovaatioleiri

InnoCamp on resurssitehokkuuteen keskittyvä viikonlopun mittainen innovaatioleiri, jossa opiskelijatiimit ratkovat yritysten antamia toimeksiantoja.

Lue lisää

Challenge Turku goes Green

Challenge leirillä monialaiset ja kansainväliset opiskelijatiimit ratkovat yritykseltä saatua toimeksiantoa 24 tunnin ajan. Challenge Turku goes Green leiri järjestetään aina joka syksy ja leireillä on vuosittain vaihtuva teema. Vuoden 2016 teema oli ilmastonmuutos.

Lue lisää

Käsikirja innovaatioleirien järjestäjälle

Turun ammattikorkeakoulu on järjestänyt vuosien varrella useita erilaisia innovaatioleirejä. Ajan mittaan kerätyistä kokemuksista on nyt koottu opas muille innovaatioleireistä kiinnostuneille tahoille. Opas sisältää konkreettisia neuvoja ja valmiita suunnitelmien pohjia.

Lue lisää

Tekstiili Hackathon

Turun ammattikorkeakoulu kumppaneineen järjesti syksyllä 2016 tekstiilien kiertotalouteen liittyvän hackathonin, jossa etsittiin uudenlaisia ratkaisuja poistotekstiilien kierrätykseen.

Lue lisää